Nieuws

Tis weer den tijd van’t jaar

Einde mei, traditioneel staat de vergadering dan in het teken van de VZW en krijgt deze een statutair karakter. Dan is het tijd om het geleverde werk van het afgelopen jaar tegen het licht te houden en voor te schotelen aan de leden. Zo werd de boekhouding aan een grondige controle onderworpen en werd ook de begroting 2023 goedgekeurd. 

Traditioneel zijn er ook de verkiezingen van het bestuur. Met Cedric Gunsing en Jari Van Vliet hadden we al twee zekere vertrekkers, in laatste instantie is daar ook Maarten Geeraert bijgekomen. Onlangs papa geworden van een tweede kindje, de nodige verbouwingen in het vooruitzicht, maakt dat de tijd voor dé Soleo en een ambtstermijn van drie jaar het op korte termijn bijzonder moeilijk maakt. Maar zeg nooit nooit, wie weet ziet de wereld er volgend jaar weer helemaal anders uit. Allesinds hopen we hen nog veel op onze activiteiten, al dan niet als zeer welgekomen helpende hand, te mogen verwelkomen. Kon. Soleo dankt alvast de inzet van Cedric, Jari en Maarten en zal hen op het banket van 2024 zeker niet vergeten. Inkomend krijgen we versterking van Ben De Haen, die toetreed tot het bestuur en een mandaat van drie seizoenen meekrijgt. 

In de komende weken zal het bestuursorgaan de functies verdelen op een eerste bijeenkomst. Dan rest er ons ook nog de seizoensafsluiter, waarop we jullie massaal hopen te verwelkomen. 24 juni, lekker eten en voor wie wenst een partijtje bowling, BE THERE !! 

SCHRIJF HIER IN