Wedstrijd afmelden nu ook via Refassist

Bij de aanduidingen op Refassist; vind je vanaf nu tot 72u voor de wedstrijd een knop “afmelden” die je kan gebruiken als je in de onmogelijkheid bent om deze wedstrijd te leiden. Om de afmelding aanvaard te zien moet een reden opgegeven worden zodat dit door het departement Arbitrage kan opgevolgd worden. Elke afmelding moet gestaafd worden, dit attest stuur je op naar het secretariaat (referee@voetbalvlaanderen.be) . 

Wanneer de afmelding binnen de 72u valt, moet de permanentie opgebeld worden: 

  • Op werkdagen: 02 477 12 45 (menukeuze 3)
  • Weekend (vanaf vrijdag 16u00): 02/204 40 99

Let Op: Afmelden voor een wedstrijd houdt in dat u onmiddellijk voor de hele dag in verlof wordt gezet en voor die dag uitgesloten wordt voor de open aanduidingen.