Nieuws

Boeiende en gezellige ledenvergadering in februari

De eerste ledenvergadering van 2022, en de 4e van het seizoen al, lokte heel wat leden (50) naar De Komeet. Voorafgaand de vergadering nodigden we onze beginnelingen uit. Dat zijn er dit seizoen een heel pak, liefst 18. 13 van hen tekenden present en konden onderling hun eerste ervaringen bespreken, en zij die nog niet in actie kwamen konden alle tips zeker gebruiken.

Daags nadien stond er op het Brieleke ook de cursus AR gepland, dat zorgde ervoor dat bijna onze ganse voorraad AR vlaggen de deur uit vlogen.  Onze nieuwe gadgetsman Franky zag ook een aantal andere artikelen vlot de koffer uitgaan, dat maakt dat Soleo eerstdaags zijn voorraad opnieuw zal aanvullen. De zwarte fluitjes zijn uitgeput, maar komen dus snel weer binnen.

De ledenvergadering zat boordevol informatie en was bijzonder aangenaam om volgen. Met wat interactie hier en daar verveelden onze leden zich op geen moment. Na de pauze maakte onze kring ook van de gelegenheid gebruik om onze nieuwe voetbalshirts voor te stellen. Op de tonen van een welgekend televisieprogramma showden Mathias, Gwenda en Jan de nieuwe outfit aan het publiek.

Ook via deze weg willen we onze shirtsponsor PC Partner van harte danken voor de steun. 

De 2e gewestelijke cursus ivm plaatsing en verplaatsing was, zeker voor onze beginnelingen, een welgekomen leermoment.