Gelukkig nieuwjaar! Wat verandert er binnen onze kring?

Het bestuur van Kon. Soleo wenst jullie allen van harte een gelukkig maar bovenal gezond 2022 toe

Afscheid van Frits Steegmans
Het bestuur van Soleo zal na deze jaarwisseling verder besturen zonder onze eerste ondervoorzitter en gadgetsman Frits. Hij neemt na net iets meer dan 19 jaar afscheid van zijn functie binnen ons bestuur. Hoewel hij straks misschien niet meer in de frontlinie loopt, heeft hij gelukkig wel al laten weten dat we steeds op zijn raad en advies zullen kunnen blijven rekenen.

We bedanken Frits voor zijn jarenlange onvoorwaardelijke inzet ten bate van onze vriendenkring, en brengen ten gepaste tijde zeker hulde aan zijn verdiensten voor onze kring.

Voor de wijze waarop u gadgets kan aanschaffen wijzigt er niets. U zal allen nog steeds van onze scherpe korting op alle artikelen van Patrick kunnen blijven rekenen. Bestellingen via gadgets@ksoleo.be zullen gewoon blijven doorgaan.

Nieuwjaarsreceptie
De nieuwjaarsreceptie van vrijdag 7 januari 2022 zal om de gekende redenen niet fysiek kunnen doorgaan. Die beslissing hakte het bestuur op de vooravond van onze ledenvergadering van december al door. Een receptie zoals we ze gewoon zijn, zal er opnieuw niet inzitten.

Vink deze datum wel niet af in uw kalender, we gaan digitaal met zijn allen nog toasten op het nieuwe jaar, en net zoals vorig jaar is er ruimte voor een uitgebreid praatcafé onder vrienden.

Het bestuur heeft besloten om een deel van het budget te investeren in een scherpe prijs voor het banket.

Banket Kon. Soleo
Op vrijdag 29 april 2022 gaat ons jaarlijks banket door. Na afgelasting in 2020 en 2021 gaan we een bijzonder leuke editie tegemoet. Al onze gevierden van die edities nemen we mee naar de komende. Dat maakt dat we heel wat leden in de bloemetjes gaan zetten.

Het banket is een van onze belangrijkste, zoniet hét belangrijkste evenement in ons werkingsjaar, en als het straks opnieuw kan maken we er een gigantisch feest van. Het bestuur heeft voor al haar leden en partners een fantastische prijs vastgelegd van €49 per persoon. Onze vriendenkring past voor elk lid en zijn of haar partner een flink deel bij, dit verdienen jullie! Niet leden kunnen deelnemen aan €75.

De belofte van vorig jaar; u komt tot bij ons, wij zorgen dat u thuis geraakt, blijft gelden. We voorzien voor zij die dit wensen een shuttle naar huis.

De inschrijvingen zijn geopend, de eerste inschrijvingen zijn al binnen, meer informatie VIA DEZE LINK