Wijziging in onze kalender

Soleo heeft omwille van organisatorische maatregelen de ledenvergaderingen van november en december moeten samenvoegen op een nieuwe datum; 3 december 2021.

Door de corona maatregelen werden het aantal tafels en stoelen in De Komeet flink teruggeschroefd. Beetje bij beetje worden de materialen door de stadsdiensten terug op hun oorspronkelijke locatie geplaatst. Aangezien we voor de 2e gewestelijke cursus onze collega’s van Herentals ontvangen, en we dat in de best mogelijke omstandigheden willen doen, hebben we ons even moeten reorganiseren.  

Op 3 december 2021 om 19u30 ontvangen we graag onze leden voor de 3e ledenvergadering, omstreeks 21u00 start dan de 2e gewestelijke cursus in samenwerking met de vriendenkring van Herentals. In die periode zou de goedheilig man normaal gezien in het land zijn, misschien dat we hem kunnen overtuigen om ons eens een bezoekje te brengen.