13e Soleo Quiz in hartje Lier

Eén volledig jaar uit ons leven gerukt. Anders kunnen we het niet noemen. Maar niet getreurd. Corona heeft ons niet klein gekregen. Na een jaartje ervantussen te zijn geweest, organiseert Kon. Soleo in november opnieuw een Algemene Quiz. In bijlage vind je de uitnodiging. Hopelijk mogen we ook op onze leden rekenen om een handje toe te steken of om een ploegje te vormen. 

We hebben tijdens Corona niet stilgezeten. We hebben gekozen voor een compleet vernieuwd concept: het comité is opgefrist met nieuwe mensen, er wordt gewerkt met een interactieve presentatie, andere soort vragen… kortom: zeker de moeite waard om eens te proberen. We opteren er ook voor om terug te gaan naar waar onze roots liggen. We ontvangen jullie graag hartje Lier!

Even recapituleren: 13e Algemene Quiz van Koninklijke Soleo op vrijdag 26 november 2021 in het Sint-Gummaruscollege – Kannunik Davidlaan 10, 2500 Lier (gratis ruime parking aanwezig). Inschrijven kan via quiz@ksoleo.be en op hetzelfde adres kun je terecht met vragen. Deelnameprijs is €20 per ploeg van maximum 5 personen.