Eetfestijn op zaterdag 16 oktober 2021

In 2019 zijn we gestart met een spaghettifestijn en in 2020 door corona noodgedwongen overgegaan naar een bijzonder succesvolle spaghetti delivery. Op zaterdag 16 oktober 2021 gaan we opnieuw voor een fysiek evenement. Ons eetfestijn zal dit jaar doorgaan in de grote zaal van Werf  44 in Schilde.

De formule is eenvoudig. Naast een pompoensoepje en een chocomousse hebt u de keuze uit spaghetti a volonté of vol-au-vent met puree. Dit voor de som van €20 per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts €15. Dranken niet inbegrepen en de drankenkaart is op deze locatie niet geldig. 

We verwelkomen jullie graag vanaf 16u00 en inschrijven kan via onze website. Men zegge het voort aan familie en vrienden.

OPGELET! Voor onze actieve (assistent)scheidsrechters; vermijd een aanduiding en vraag voor zaterdag 16 oktober verlof aan. Genoeg wedstrijden dat weekend op andere tijdstippen . Wie een handje kan komen toesteken is eveneens van harte welkom, helpende handen om op te dienen of af te wassen zijn er nooit te veel.

Kom onze kring steunen en bouw zo mee aan een evenement waar we graag een bekende traditie van willen maken.