Digitale vergadering lokte 35 leden

In augustus moest Soleo noodgedwongen haar Algemene Vergadering op het wereldwijde web organiseren. Die vergadering had vooral een administratief karakter en was vrij snel afgehandeld. Gelukkig kon er in september opnieuw fysiek vergadert worden, zij het in beperktere kring. Iets wat we in Lier natuurlijk niet gewoon zijn. Een bomvolle Komeet is business as usual normaal. Maar … wat moet moest. En ook voor deze maand waren we klaar om fysiek te vergaderen, tot de verstrengde maatregelen rond Covid de horeca eerst een sluitingsuur oplegde en daarna helemaal deed sluiten.

Dan maar opnieuw de digitale toer op voor deze keer een volledige ledenvergadering. Een fysieke vergadering organiseren vergt al heel wat voorbereidend werk, maar een digitale versie vereist dat nog veel meer. Ruim een halfuur voor de start kwamen de eerste leden al aanmelden en om iets na 20u werd de vergadering daadwerkelijk geopend. Die opening gebeurde met een virtueel herdenkingsmoment voor ons Soleolid Dirk Peeters en Woking vriend Roy Butler, na een minuut van stilte werd een volledige agenda afgewerkt. Ruim anderhalf uur werden de 35 ingebelde leden geëntertaind.

Zoals vorige maand beloofd werden deze maand de winnaars van de mondmaskerwedstrijd bekend gemaakt. In onderstaande video kan u ontdekken wie uiteindelijk door de Jury uitverkozen werd. De winnaars mogen hun prijzen komen afhalen wanneer Covid het toelaat uiteraard. Voorts ook de voorstelling van het Soleoweekend in De Panne, extra reclame rond onze Spaghetti delivery en een uitgebreide voorstelling van de Internationale tornooimogelijkheden met Refex.

De digitale rondvraag was een bijzonder boeiend moment met heel wat vragen. De vergadering werd afgesloten met een vrij praatcafé … en dat jullie daar nood aan hadden was duidelijk. Het was voorbij de klok van middernacht dat de laatste leden de kamer hadden verlaten.

Het bestuur wil alvast iedereen bedanken voor hun deelname aan de ledenvergadering. Hopelijk vonden jullie het even boeiend als wij, wij horen natuurlijk graag jullie weerklank. Wat is goed, wat kan beter? We staan altijd open voor jullie voorstellen om dit soort vergaderingen nog verder te optimaliseren.