Soleo on tour v2.0

Onze eerste editie van Soleo on tour was een voltreffer. Onze mondmaskers vlogen de deur uit. Onze leden die in orde waren met hun lidgeld konden hun gratis exemplaar komen afhalen, zij die wensten konden extra exemplaren aanschaffen.

Kan onze eerste ledenvergadering doorgaan op vrijdag 18 september? Voorlopig wel maar Corona is onvoorspelbaar.

Daarom blijven we niet bij de pakken zitten, en organiseren we alvast Soleo on tour versie 2.0. We komen opnieuw dichter naar jullie toe met deze keer naast onze mondmaskers ook onze gadgets en uw scheidsrechtersdocumenten met SR-kaart 2020-2021.

We doen hierbij een warme oproep om aanwezig te zijn! Mét uw fancy mondmasker uiteraard, heb je ze nog niet, dan is dit het uitgelezen moment. Naast de documenten kan u ook klein scheidsrechtersmateriaal aanschaffen. Maak hieronder alvast uw keuze, kledij is en blijft enkel op bestelling uiteraard. Gepast betalen aub!

De tijd van de saaie witte theoretische boekjes is voorbij. De regels van het voetbalspel én de aanvullingen zijn nu opgenomen in één uitgave. Het exemplaar is ook voorzien van de nodige beelden. Kon. Soleo heeft niet van al haar leden de documenten mogen ontvangen. Zo zijn er bijvoorbeeld leden die bij meerdere kringen zijn aangesloten, op non-actief staan of langdurig verlof hebben. Wij contacteren de leden waarvan hun documenten nog ontbreken.