Bezoek en activiteiten met Woking op 8 juni 2019

Ook dit jaar komen onze vrienden van de Woking Referees Society naar ons tweejaarlijks Pinkstertornooi. We hebben samen met hen enkele leuke activiteiten gepland op zaterdag 8 juni 2019. Hoe is die relatie met onze Engelse vrienden nu eigenlijk tot stand gekomen? Lees er alles over via DEZE LINK 

Dagprogramma 9 juni 2019:
10u30 Bezoek Fort Breendonk
14u00 Bezoek brouwerij DUVEL
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
18u00 Amadeus

Vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze ondervoorzitter Frits Steegmans via fritssteegmans68@hotmail.com .

Inschrijven kan via volgend formulier: 


(Betaling dient vooraf te gebeuren. Prijs per persoon bedraagt €23. Het juiste bedrag mag worden overgeschreven op rekeningnummer: BE03 7330 2907 6384 OPGELET! Het betreft hier niet de Soleo rekening maar u betaalt rechtstreeks bij Frits.

(Betaling gebeurd ter plaatse, het benodigde aantal is evenwel nodig om te kunnen reserven!)


Bij een volledig ingevulde inschrijving krijgt u meteen een bevestiging per mail.