De Duvelkes gaan opnieuw met de eindzege lopen in 10e Soleo quiz

Vrijdagavond vond onze tiende editie van de jaarlijkse quiz plaats in de kantine van KFC Bevel. Organisator Patrick Van Camp zorgde alweer voor zeer knappe vragenreeksen, terwijl presentator Koen Geeraert alles vlot aan elkaar babbelde vlak naast een hard werkende jury. Ondertussen zorgden heel wat tooghelpers & garçons dat de gasten niet droog stonden. In de keuken zorgden Frits & de dames ervoor dat al wie honger had kon genieten van heel wat lekkers. Bedankt iedereen!

Titelhouder ’t Glazen Huys heeft zijn eerste plaats met hand en tand verdedigd, het werd een ware nek aan nek race aan de kop van de klassering. De eerste plaats gaat echter opnieuw naar De Duvelkes die zo opnieuw aanknopen met de eindzege zoals in 2015. Van de rijkelijk gevulde prijzentoog bleef niets meer over en zo keerde iedereen weer tevreden huiswaarts. 

We hopen iedereen alvast opnieuw te mogen verwelkomen in een volgende editie … hieronder alvast het eindklassement van de avond.