Mosselsouper: dank aan alle helpers!

Op zaterdag 28 oktober hield Soleo voor het eerst sinds jarenlange afwezigheid opnieuw een mosselsouper. In vier tijdsshiften konden de bezoekers zich tegoed doen aan huisbereide vol-au-vent, curryworsten en natuurlijk heerlijk verse mosseltjes.

Na dagenlange voorbereidingen was het best spannend toen de eerste gasten de feestzaal betraden, en al even spannend werd het wanneer de eerste porties de keuken verlieten. Al snel vlogen de complimenten in het rond en de vlotte service van zowel het eten als de drankbedeling zorgden voor een gezellige sfeer.

Onze dank gaat in de eerste plaats uit naar alle medewerkers die het hebben mogelijk gemaakt dat deze mosselsouper kon doorgaan. Zonder jullie hadden we van deze dag geen succes kunnen maken. Ook dank aan iedereen die zich heeft ingeschreven, onze penningmeester zal ongetwijfeld glunderen bij het aanschouwen van de financiën van deze dag.

De afwezigen hadden ongelijk en doen er best aan om volgende editie aanwezig te zijn. In het fotoalbum zijn alvast enkele leuke sfeerbeelden terug te vinden. KLIK HIER