Hier zen we me de Mosseleuh …

Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseert onze vriendenkring een activiteit om wat inkomsten te genereren. Onze keuze viel op een mosselsouper. We organiseren vaak activiteiten waar onze clubkas voor een groot deel in bijspringt, deze investeringen moeten natuurlijk op tijd en stond worden gecompenseerd.

We doen daarom beroep op eenieder van jullie. Kom met je gezin, familie en vrienden gezellig tafelen. Voor de kostprijs hoef je het alvast niet te laten en zo steun je meteen onze vriendenkring. Wie niet verzot is op mosseltjes, kan zijn gading vinden in de verse huisbereide vol-au-vent. Ook aan de kleinsten werd er gedacht. Ook wie een handje wil toesteken is van harte welkom, meld je even aan via secretariaat@ksoleo.be.

Inschrijven voor onze mosselen kan heel eenvoudig als je doorklikt op onderstaande afbeelding. U verkrijgt meteen een bevestiging en het te betalen bedrag dat dient te worden overgeschreven.