Helpers & refs gevraagd voor het 14e Jeugdtornooi

Het Soleo jeugdtornooi is reeds aan zijn 14e editie toe. Zo vlak voor de start van de competitie is het voor vele ploegen een ideale opwarmer om zich een eerste keer te meten. Met ploegen als SK Lierse, FC Duffel, KFC Nijlen en TSV Lyra komen er toch best wat mooie clubs afgezakt naar Broechem.

Een jeugdtornooi organiseren gaat natuurlijk niet zomaar. We rekenen dan ook op de hulp van al onze leden en sympathisanten om ook deze editie weer tot een goed einde te brengen. Helpende handen zijn meer dan welkom en uiteraard kunnen de wedstrijden niet doorgaan zonder een scheidsrechter. Een gaatje vrij? Neem dan meteen met ons contact op, zeker voor zondag zijn we opzoek naar extra scheidsrechters.

Een mailtje volstaat al, of neem contact op met iemand van onze bestuursploeg.
Mailen kan via: secretariaat@ksoleo.be