Nieuws

Soleo treurt om het heengaan van Paul Croes

Vandaag vernamen we het trieste nieuws dat een van onze trouwe leden uit  de recente geschiedenis van Kon. Soleo, oud voorzitter van het PC Antwerpen en lid van het Uitvoerend Comité van ons is heengegaan.

Nadat eerder dit jaar zijn echtgenote Erna reeds van ons heenging is nu Paul haar achterna gereisd.

Paul was al lid van onze kring toen ik mijn eerste lidgeld betaalde en leefde enorm mee met alles wat arbitrage te maken had. Als voorzitter van het PC koos hij steevast de zijde van de scheidsrechters.

Als begenadigd spreker werd hij steeds gevraagd een woordje te doen op ons banket. Op de onderstaande foto van ons banket in 1992 waar hij geflankeerd werd door Marcel Van Elshocht onze ere-secretaris en Harry Laenens opleider PSC. 

Legendarisch is zijn zelf gemaakt sprookje waarin hij de werking van onze kring ludiek belichtte.

Onze ere-voorzitter en secretaris stonden samen met Pieter Van Lierde zaliger centraal in dit verhaal.

Menigeen die aanwezig waren op dat banket zullen nu nog stilletjes glimlachen.

Als voorzitter van KFC Duffel zorgde hij ervoor dat we als Soleo terecht konden op de piste in Duffel voor onze wekelijkse trainingen. Hij was tevens een galant gastheer voor iedere scheidsrechter die hij ontving na de wedstrijd op KFC.

Nooit kwam er een negatief woord tijdens de rendez-vous over zijn lippen. Iedereen voelde zich direct thuis en ging dan ook graag fluiten op Duffel.

Niet alleen KFC Duffel en de KBVB maar dus ook onze vriendenkring verliezen een van hun boegbeelden.

Mogen we via deze weg de familie en onze Regional Manager Peter Croes in het bijzonder, onze oprechte gevoelens van medeleven overmaken.

Marc Leysen
voorzitter Kon. Soleo

De uitvaartplechtigheid zal doorgaan in de Sint-Martinuskerk, Kerkstraat te Duffel op zaterdag 10 juni 2017 om 10u00. Samenkomst en gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 9.30 uur.

Rouwadres: Familie Paul Croes
p.a. Uitvaartverzorging Dirk Broes
Bruul 10, 2570 Duffel
Digitaal condoleren: www.dirkbroes.be 

[pdf-embedder url=”https://ksoleo.be/wp-content/uploads/2017/05/paul_croes.pdf”]