Nieuws

Er staan twee zaken juist in krant: ‘de datum en de prijs’

Afgelopen vrijdag vond de laatste ledenvergadering van het seizoen plaats. In de cafetaria van de sporthal aan de Eeuwfeestlaan daagden zo’n 40 leden op om naast het officiële gedeelte gastspreker Johan Verbist aan het werk te horen.

De ledenvergadering had een statutair karakter. Maarten Geeraert stelde zich kandidaat voor het bestuur en vermits het maximum aantal bestuursleden niet bereikt is, was een stemming niet nodig. Kevin Ruyts maakt dan weer de omgekeerde beweging.

13256248_1714758848813180_4962209594214000683_n

Tom Van Den Heuvel mocht uit handen van voorzitter Marc Leysen de jongerentrofee in ontvangst nemen, hij had het meeste aantal punten bij de jongeren in de Trofee Max Scheffer. Zoals eerder bekend werd gemaakt op het banket  was Jérémy Schlenker de absolute winnaar van deze editie.

De ledenvergaderingen werden dit seizoen al bij al door een respectabel aantal leden bijgewoond. Uitgezonderd de maand oktober, waar wel heel veel spijtige zaken samenliepen, konden we toch vaststellen dat het aantal aanwezigen gemiddeld tussen de 30 en de 40 ligt. Uitschieter was Februari met 58 aanwezige leden. Uiteraard kan dit aantal natuurlijk beter en hopelijk kunnen we dat aantal lichtjes opdrijven volgend seizoen.

Johan Verbist vertelde vervolgens hoe zijn carrière begon en eindigde. Gevuld met tal van anecdotes zat iedereen geboeid en aandachtig te luisteren naar wat onze Jo kwam te vertellen. We onthouden vooral dat er in de krant maar twee zaken juist staan: “De datum en de prijs”, knipoogde Johan verwijzend naar de vaak vernietigende kritiek richting arbitrage. 

Rest ons de laatste activiteit van het seizoen aan te kondigen, 18 juni groot scherm met BBQ in de kantine van KFC Broechem. Uw inschrijving ontvangen wij liefst zo snel mogelijk zodat onze voorbereidingen naar dit evenement in de beste omstandigheden kunnen plaatsvinden.