Nieuws

Twee Soleoleden naar de Jupiler Pro League!

Er verdwijnt straks met Johan Verbist een Soleogezicht uit onze Jupiler Pro League. Op 20 mei hebben we onze Jo te gast op onze algemene ledenvergadering waar hij ongetwijfeld leerrijke momenten met ons zal delen.

Maar er staan heel wat andere talenten klaar die op de deur van eerste klasse bonken. Twee van onze leden zullen volgend seizoen hun debuut maken op het hoogste niveau. Pieter Becquet en Ruben Wyns hebben het heuglijke nieuws ontvangen dat ze volgend seizoen de stap mogen zetten naar eerste klasse.

Als Kon. Soleo zijn we enorm fier dat we naast Dirk Gilon opnieuw twee van onze leden zien doorstromen naar hogere oorden. Ze hebben er elk bijzonder hard voor gewerkt en zien dat terecht beloond worden.

We wensen Pieter en Ruben enorm veel succes als assistent-scheidsrechter in de Jupiler Pro League en we beloven nu al dat we zeker met de hele bende eens een wedstrijdje komen supporteren.  

Make us proud!  (al zijn we dat eigenlijk nu al)

PieterBecquet

Pieter Becquet aan het werk op Staaien aan de zijde van Lawrence Visser. Een beeld dat we in de toekomst vaker zullen zien.
RubenWyns
Ruben Wyns op de Bosuil tesamen met Pieter die ietwat verscholen zit achter een van de spelers. In het midden ook hier Lawrence Visser.