Nieuws

Max Scheffer nadert ontknoping

14168994-3d-witte-mensen-met-rode-info-icon-witte-achtergrond-3d-beeldDe zesde ronde van onze Max Sheffer reglementen kwis is achter de rug. De 17 reglementspunten mogen best nog eens bekeken worden want ze zorgden voor een eerste belangrijke schifting in het  klassement.

Maar ondanks de blijkbaar moeilijke ronde is de spanning echter nog  te snijden de eerste 10 in het klassement liggen op maximaal 10 punten van elkaar. De top vier is met slechts enkele punten van elkaar gescheiden. Let wel de jokers zijn nog niet allemaal ingezet , indien dit nog niet gebeurd is vergeet deze dan volgende maand niet in te zetten het is uw laatste kans.

Waar ronde zes een speciale opdracht was voor iedereen zal ronde 7 van volgende maand niet onderdoen. Bereid u voor op een enerverende finale ronde.

Veel succes toegewenst.

Zoals jullie weten worden de laureaten gehuldigd tijdens ons banket. Hiervoor wil ik nog een warme oproep doen naar jullie allemaal. De inspanning die we leveren om aan een democratische prijs een leuke feestelijke en smakelijke feestavond aan te bieden mag simpelweg niet genegeerd worden door onze leden. Wij rekenen op een talrijke opkomst.

Marc Leysen
Voorzitter