REFEX: In de kijker dit jaar

Afbeeldingsresultaat voor refexWe zetten graag de volgende tornooien in de kijker. Ook dit jaar gaat er een (grote) groep Belgen aan die tornooien participeren. Meer info over de tornooien en om je aan te melden, verzoeken we je op de website van onze vrienden van Refex te gaan kijken: https://refex.org/tournaments.php. We staan je graag bij tijdens de administratieve procedure en bij vragen kan je ons altijd contacteren via refex@ksoleo.be 

 

NORHALNE CUP 2022 
Plaats Aalborg (Denemarken) van 26 mei t.e.m. 28 mei
Verloop Dinsdag
Het vertrek wordt gepland op dinsdagavond 24 mei na een gezamenlijk diner.
Woensdag
Aankomst en exploreren van het mooie Aalborg.
Donderdag, vrijdag, zaterdag
Tornooi met een leuke praatcafé, cursussen, meeting
* Zaterdagavond
Leuk feest als afsluiter van het tornooi.
* Zondag
Na het ontbijt vertrekken we terug naar België

! Planning kan altijd verschillen. Iedereen wordt persoonlijk geïnformeerd na inschrijving

Niveau U9 tot U19 Elite. Wedstrijden worden gespeeld onder 7 vs 7, 9 vs 9 en 11 vs 11.
Betaling onkosten  €8,5 per wedstrijd ongeacht het niveau
Overnachting Je slaapt in een klaslokaal in de Referee School.
Voeding Vanaf aankomt to vertrek een vol pension regime met eten en en drankbonnen van de organisatie + eigen eten en drinken.
Kosten Je dient zoals altijd je vervoer te bekostigen (kostprijs ongeveer €150).
Aanmelding Laat het ons via refex@ksoleo.be weten dat je geïnteresseerd bent om mee te gaan en wij maken je verder wegwijs!

 

NORWAY CUP 2022 
Plaats Oslo (Noorwegen) van 30 juli t.e.m. 6 augustus
Verloop * Vrijdag
Aankomst wenselijk op vrijdag 29 juli met mogelijkheid om in te checken vanaf omstreeks 16u00. Je krijgt bij het inchecken je tornooibandje en mag gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in en rond Oslo (bus, tram, boot,…) en hebt gratis toegang tot een hele reeks musea, zwembaden, culturele plaatsen.
Zaterdag
Een vrije dag. Na het ontbijt kan je gerust gaan genieten van de pracht van Oslo en omstreken. Rond de middag begint het tornooifestival. Omstreeks 18u00 volgt een verplichte openingsmeeting voor scheidsrechter. Tegen dan moet je zeker aanwezig zijn! Aansluitend volgt een meeting voor alle Refex- scheidsrechters.
Zondag, maandag, dinsdag (4 – 6 wedstrijden per dag)
Wedstrijddagen. Je ontvangt elke avond je aanduidingen voor de dag nadien. Alle wedstrijden vangen aan om 9u en eindigen om 20u.
* Woensdag (mogelijk meer dan 4 – 6 wedstrijden)
Wedstrijden vangen reeds aan om 8u, omdat er nog een hele hoop schiftingsmatchen moeten worden gespeeld. Laatste wedstrijden vangen aan omstreeks 21u30.
Donderdag (gemiddeld 2 wedstrijden)
Veel ploegen zijn reeds geëlimineerd en er volgen dan 1/64 1/32 1/16 1/8 finales. ’s Avonds is het pizzafestijn betaald door de organisatie.
Vrijdag (eventueel 1 a 2 wedstrijden)
Er volgen dan kwart- en halve finales. ’s Avonds is het finaleuitreiking met grote show voor alle scheidsrechters met voordien uitbetaling.
Zaterdag (mogelijk een wedstrijd)
Mogelijk ben je geselecteerd om een van de (kleine) finales te leiden. Anders ben je vrij.
Zondag
Uitchecken voor 10u00 op zondag 7 augustus. De meesten vertrekken naar huis, sommigen blijven achter en exploreren Oslo.

! Planning kan altijd verschillen. Iedereen wordt persoonlijk geïnformeerd na inschrijving

Niveau U9 tot U19 Elite. Wedstrijden worden gespeeld onder 7 vs 7, 9 vs 9 en 11 vs 11.
Betaling onkosten  Varieert van 60 tot 100 NOK afhankelijk van welk niveau, wedstrijdduur en functie (SR of ASR).
Overnachting Je slaapt in een klaslokaal in de Referee School.
Voeding Vanaf vrijdag bij aankomst t.e.m. zondag vertrek is er ontbijt, lunch en avondeten voorzien voor iedereen. Je krijgt altijd koffie, thee en coupons voor frisdrank.
Kosten Je dient zoals altijd je vervoer te bekostigen (kostprijs ongeveer €150). Er wordt een deelname in de kosten gevraagd van €20 voor Refex (gezamenlijke activiteiten).
Aanmelding Laat het ons via refex@ksoleo.be weten dat je geïnteresseerd bent om mee te gaan en wij maken je verder wegwijs!