REFEX: In de kijker dit jaar

Afbeeldingsresultaat voor refexWe zetten graag de volgende tornooien in de kijker. Ook dit jaar gaat er een (grote) groep Belgen aan die tornooien participeren. Meer info over de tornooien en om je aan te melden, verzoeken we je op de website van onze vrienden van Refex te gaan kijken: https://refex.org/tournaments.php. We staan je graag bij tijdens de administratieve procedure en bij vragen kan je ons altijd contacteren via refex@ksoleo.be 

NORWAY CUP 2020 
Plaats Oslo (Noorwegen) 
Verloop * Vrijdag
Aankomst wenselijk op vrijdag 24 juli met mogelijkheid om in te checken vanaf omstreeks 16u00. Je krijgt bij het inchecken je tornooibandje en mag gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in en rond Oslo (bus, tram, boot,…) en hebt gratis toegang tot een hele reeks musea, zwembaden, culturele plaatsen.
Zaterdag
Een vrije dag. Na het ontbijt kan je gerust gaan genieten van de pracht van Oslo en omstreken. Rond de middag begint het tornooifestival. Omstreeks 18u00 volgt een verplichte openingsmeeting voor scheidsrechter. Tegen dan moet je zeker aanwezig zijn! Aansluitend volgt een meeting voor alle Refex- scheidsrechters.
Zondag, maandag, dinsdag (4 – 6 wedstrijden per dag)
Wedstrijddagen. Je ontvangt elke avond je aanduidingen voor de dag nadien. Alle wedstrijden vangen aan om 9u en eindigen om 20u.
* Woensdag (mogelijk meer dan 4 – 6 wedstrijden)
Wedstrijden vangen reeds aan om 8u, omdat er nog een hele hoop schiftingsmatchen moeten worden gespeeld. Laatste wedstrijden vangen aan omstreeks 21u30.
Donderdag (gemiddeld 2 wedstrijden)
Veel ploegen zijn reeds geëlimineerd en er volgen dan 1/64 1/32 1/16 1/8 finales. ’s Avonds is het pizzafestijn betaald door de organisatie.
Vrijdag (eventueel 1 a 2 wedstrijden)
Er volgen dan kwart- en halve finales. ’s Avonds is het finaleuitreiking met grote show voor alle scheidsrechters met voordien uitbetaling.
Zaterdag (mogelijk een wedstrijd)
Mogelijk ben je geselecteerd om een van de (kleine) finales te leiden. Anders ben je vrij.
Zondag
Uitchecken voor 10u00 op zondag 2 augustus. De meesten vertrekken naar huis, sommigen blijven achter en exploreren Oslo.
Niveau U9 tot U19 Elite. Wedstrijden worden gespeeld onder 7 vs 7, 9 vs 9 en 11 vs 11.
Betaling onkosten  Varieert van 60 tot 100 NOK afhankelijk van welk niveau, wedstrijdduur en functie (SR of ASR).
Overnachting Je slaapt in een klaslokaal in de Referee School.
Voeding Vanaf vrijdag bij aankomst t.e.m. zondag vertrek is er ontbijt, lunch en avondeten voorzien voor iedereen. Je krijgt altijd koffie, thee en coupons voor frisdrank.
Kosten Je dient zoals altijd je vervoer te bekostigen (kostprijs ongeveer €150). Er wordt een deelname in de kosten gevraagd van €20 voor Refex (gezamenlijke activiteiten).
Aanmelding Voor dit tornooi zijn reeds 2 van onze leden aangemeld.

 

NORHALNE CUP 2020  
Plaats Aalborg (Denemarken)
Verloop Dinsdag
We maken de verplaatsing per minibus. Dinsdag 19 mei wordt iedereen thuis opgepikt en vertrekken we richting Denemarken.
Woensdag
We arriveren in het mooie Aalborg en kunnen rustig ontbijten. Rond 16u kunnen we in de school inchecken. ’s Avonds volgt een meeting voor de scheidsrechters.
Donderdag en vrijdag
’s Avonds krijg je uw locatie en aanduiding voor de dag erop. De verplaatsing ter plaatse gebeurt met de busjes van de organisatie.
Zaterdag
Plaatsings- en finaledag. Na het tornooi volgt een slotfeest voor alle scheidsrechters.
* Zondag
Vertrek naar huis omstreeks 12u00 op zondag 24 mei. Afhankelijk van het verkeer is iedereen thuis omstreeks 22u00.
Niveau U9 tot U19 Elite. Wedstrijden worden gespeeld onder 5 vs 5, 7 vs 7, 9 vs 9 en 11 vs 11.
Betaling onkosten  Vergoeding per wedstrijd.
Overnachting Je slaapt in een klaslokaal in de Norhalne Skole.
Voeding Vanaf de aankomst tot vertrek geniet je van ontbijt, lunch en avondeten. Er worden ook coupons voor drank uitgedeeld.
Kosten Er wordt aan alle Belgische deelnemers €160 gevraagd. Dit bekostigt: het busje met brandstof, snacks voor onderweg, gezamenlijke kosten en aandenken
Aanmelding Voor dit tornooi zijn reeds 10 van onze leden aangemeld.