21e Pinkstertornooi Kon. Soleo

ONDERAAN BEVINDEN ZICH DE INSCHRIJVINGSFORMULIEREN VOOR
– voetbal (7 vs 7) 
-eetactiviteit na afloop (liefst inschrijven per vriendenkring)

Namens het bestuur van onze scheidsrechtersvereniging Soleo nodigen wij uw vriendenkring van harte uit op ons 21e Internationaal Pinkstertornooi die zal doorgaan op zondag 9 juni 2019 op de terreinen van KFC Bevel (KUNSTGRAS!).

Het voetbaltornooi is een leuke activiteit waar de vriendenkringen kunnen strijden om de sportieve eer en de daarbij horende trofee. Naar goede gewoonte zal het tornooi ook deze editie worden afgesloten met een eetactiviteit, maar daarover later meer.   

Het zou ons plezieren mocht uw vriendenkring bereid zijn te willen deelnemen aan dit tornooi. Gezelligheid gegarandeerd!

Wanneer: zondag 9 juni 2019
Plaats: Terreinen KFC Bevel, Laarstraat 5 – 2560 Bevel
Borg: € 50 (de waarde komt de kringen op de dag van het tornooi terug in drankbonnen)

INSCHRIJVING VOETBAL

Naam vriendenkring:

Contactpersoon vriendenkring:

GSM-nummer contactpersoon:

Emailadres:

Clubkleuren voetbaluitrusting:

Ik ga akkoord met de inschrijving en maak €50 over op het rekeningnr: KBC: BE65 4138 1602 6196

INSCHRIJVING EETACTIVITEIT

Indien er onder het hierboven ingeschreven aantal zich personen bevinden die graag een vegetarisch alternatief wensen, specifieer dan hier het aantal:


!!! Let erop dat u een melding krijgt dat uw bericht goed verzonden is. Bij een correcte inschrijving hebt u meteen een mail in uw mailbox ter bevestiging. Hebt u deze bevestiging niet ontvangen, probeert u het dan nog eens of kijk uw Spam box even na.