Nieuws

Jeugdtornooi zit er alweer op

Het 14e jeugdtornooi van Kon. Soleo is alweer voorbij. In het weekend van 19 en 20 augustus 2017 streden in totaal 17 jeugdploegen om de felbegeerde beker in hun respectievelijke categorie. Na elke wedstrijd mochten de ploegen strafschoppen nemen, en ook de beste van elke reeks mocht een penaltybeker in ontvangst nemen.

Het aantal deelnemende ploegen lag dan wel een stuk lager dan de vorige editie, onze kassiers verkochten desalniettemin toch net geen 250 toegangskaarten voor ons jeugdtornooi. En die toeschouwers lieten het niet na om onze medewerkers aan het werk te zetten aan de toog en de diverse eetstandjes. Onze penningmeester Jérémy verwerkte de eerste cijfers en die zijn toch bemoedigend te noemen.

Het bestuur van Soleo wenst alle medewerkers en scheidsrechters van harte te danken, zonder wie dit jeugdtornooi zeker niet kon doorgaan. Ook een bedanking aan KFC Broechem voor het gebruik van de accommodatie. De medewerkers die konden aanwezig zijn, genoten na het tornooi nog van een lekkere maaltijd waarna de kantine van Broechem definitief werd gesloten.

De ploegfoto’s zijn intussen allemaal toegevoegd aan onze facebookpagina.

De winnaars in hun categorie:

U9: SK Lierse (penaltybeker: SK Lierse)
U11: TSV Lyra (penaltybeker: KFC Lint)
U13: KSK Heist (penaltybeker: KFC Nijlen)
U15: KFC Nijlen (penaltybeker: KFC Nijlen)