Nieuws

Degelijk Soleo slikt nederlaag in derby

Vrijdagavond gaf Soleo de collega’s uit Antwerpen partij in een vriendschappelijke wedstrijd. Konden onze jongens voorzitter Marc Leysen een fijn verjaardagscadeau bezorgen? Op het A-terrein van KFC Nijlen  zagen we een zeer verdienstelijk Soleo aan het werk. Hoewel coach Schlenker kon putten uit een beperkt aantal beschikbare voetballers, werd het een best genietbare partij. De gasten klommen in een wedstrijd met weinig uitgespeelde kansen op voorsprong. Stijn Cuypers stelde, met zijn mindere linker, echter gelijk met een fraai afstandsschot  die een te ver uitgekomen Sova doelman versloeg. In de toegevoegde tijd slikte Soleo echter nog een tegendoelpunt waardoor er gerust werd bij een achterstand.

Van de rust werd gretig gebruik gemaakt om de haarsnit nog eens goed te leggen of om de tactiek nog eens te overlopen.  

Soleo probeerde de bakens te verzetten na de rustpauze, en het kwam meermaals in de zone van de waarheid, maar scoren lukte niet. Het was aan de overzijde dat diep in de tweede helft de partij beslist werd, een dribbelnummer tussen heel wat Soleoverdedigers eindigde in de linkerbenedenhoek naast een puik keepende Dieter Janssens. 

Een faire partij eindigde zo op een 1-3 nederlaag, maar dit zeer verdienstelijk Soleo had zeker aanspraak mogen maken op een gelijkspel.

De wedstrijd werd prima geleid door Jordy Van Reeth, die geassisteerd werd door Roger Feremans en Louis Leers. Waarvoor dank!

Wij maken van de gelegenheid gebruik om ook KFC Nijlen te bedanken voor het ter beschikking stellen van hun piekfijne A-complex. Alsook aan de supporters en ‘spelersvrouwen’ om onze ploeg te komen ondersteunen. 

En last but not least, de man die ervoor zorgde dat men na de wedstrijd kon genieten van een lekker pistoleke en koffiekoeken. Frits Steegmans! Bedankt Fritske!

Voor Soleo speelde: Dieter Janssens, Philippe Iglesias, Tom Van Den Heuvel, Arno Steegmans, Kasper D’Hooghe, Jakub Stefanski, Vincent Desmyter, Alexander Stupar, Maarten Geeraert, Jari Van Vliet, Thomas Pollet en Stijn Cuypers.