Nieuws

’t Glazen Huys wint 9e Algemene Soleo Quiz

“De Duvelkes” zijn er niet in geslaagd om hun eerste plaats te verlengen op onze 9e algemene quiz, deze keer moest het zich tevreden stellen met de derde plaats . “’t Glazen Huys” kroonde zich gisteren tot winnaar met een knappe score van 120 op 130. “Rataplan” eindigde tweede en “De Duvelkes” dus als derde.

De perfect samengestelde quiz was er weer eentje om in te kaderen. De deelnemende ploegen waren uitermate tevreden over de alweer sterk samengestelde quiz. Alle eer hiervoor aan organisator Patrick Van Camp die zich hier urenlang heeft mee beziggehouden het afgelopen jaar.  

Een grote dankuwel aan alle helpers die ervoor gezorgd hebben dat ook deze editie weer tot een goed einde is gebracht. Hopelijk kan onze schatbewaarder even tevreden zijn met de boekhoudkundige cijfers. Bedankt ook aan onze presentator Koen Gaeeraert, de Jury voor het verbeteren van de oplossingen, de garçons voor de bediening en de helpers achter de toog en in de keuken. Dank aan KFC Bevel voor het gebruik van de accommodatie evenals onze sponsors voor hun bijdrage in het vullen van de rijk gevulde prijzentafel.

We bedanken alle ploegen voor hun aanwezigheid en zien elkaar graag terug op onze volgende editie in 2017.

eindstand-quiz